FAQs

Com puc provar el funcionament de la IA?

Pots comprovar-ho fàcilment en aquesta mateixa pàgina web. Només cal que facis clic al botó de xat i parlis amb l’agent per veure com funciona.


És segur i fiable implementar un agent virtual a la nostra empresa?

Sí, el nostre agent està dissenyat amb mesures de seguretat avançades, incloent filtres sofisticats per prevenir qualsevol ús malintencionat. La seguretat dels vostres clients i la vostra informació és la nostra prioritat principal.


Com es mantindrà actualitzat amb la nostra informació?

Els agents virtuals es reentrenen regularment amb les últimes informacions de l’empresa, assegurant respostes precises i actualitzades als clients.


Hi haurà suport tècnic disponible per a la nostra empresa després de la implementació?

Sí, oferim suport tècnic continu i assistència personalitzada per garantir una implementació i funcionament exitos.


Com puc personalitzar l’aparença i el contingut de l’agent virtual perquè coincideixi amb la nostra marca?

L’aparença i el contingut són personalitzables per reflectir la identitat de la vostra marca, assegurant una experiència coherent amb la vostra empresa.


S’integrarà amb els nostres sistemes existents?

L’agent servirà com un primer nivell de resposta i atenció al client. Per a funcions més complexes i integració total, es requereixen desenvolupaments avançats. Estem treballant per oferir aquestes capacitats el més aviat possible per a una integració completa amb els vostres sistemes existents.


Es pot integrar amb qualsevol web? i Whatsapp?

Sí l’agent virtual es pot integrar a cualsevol web i Whatsapp sempre que sigui un telefon profesional.


Compleix amb la regulació de privacitat de dades actual?

Sí, el nostre model compleix plenament amb la regulació de privacitat de dades actual. Estem compromesos amb la protecció de les dades dels clients i ens assegurem de seguir totes les normatives vigents.